42 jarige inwoner uit Spijkenisse aangehouden als verdachte van een zedendelict in Hoogvliet

Een 42-jarige inwoner uit Spijkenisse is gisteravond aangehouden als verdachte van een zedendelict.

Maandagavond 29 januari rond 18:30 uur meldde een 36-jarige dame uit Poortugaal dat zij slachtoffer was van een zojuist gepleegd zedendelict in de directe omgeving van de Hoogvlietsekerkweg. Agenten die direct naar de plaats van het incident gingen troffen de verdachte aan, waarna hij is aangehouden en ingesloten.

De politie heeft in de direct omgeving waar het feit is gepleegd onderzoek verricht. Hierbij is gebruik gemaakt van een drone. De beelden worden gebruikt bij het sporenonderzoek door de Forensische Opsporing.

Het slachtoffer is opgevangen en krijgt de zorg die ze nodig heeft.


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]