Stemmen! Atlantis genomineerd voor Beste Fast Food restaurant

Het Spijkenisser Restaurant Atlantis is genomineerd voor de Thuisbezorgd Beste Fast Food Restaurant Awards. Samen met negen anderen strijden zij voor de eerste plek door middel van stemmen. Degenen die stemmen maken ook kans op een jaar lang gratis eten.

Stemmen kan door naar de actie-pagina van thuisbezorgd te gaan door hier te klikken. Selecteer vervolgens Atlantis en vul je gegevens in. Stemmen zijn hard nodig want de concurrentie is eveneens erg populair!

Grillroom Atlantis is gelegen in het centrum van Spijkenisse. Het restaurant is zeven dagen per week geopend voor zowel lunch en diner. In het sfeervolle restaurant kun je culinair genieten van de lekkerste gerechten die elke dag vers worden gemaakt. De gerechten worden met passie gemaakt en zijn zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. “Met een ruim menu hebben wij voor ieder wat wils.”

Thuisbezorgd Awards
De Thuisbezorgd.nl Awards zijn een jaarlijkse viering van de restaurants op het platform. “We erkennen onze beste restaurants – onze partners, groot en klein – en belonen de meest uitmuntende bedrijven,” meldt thuisbezorgd over de awards.