Spijkenisse Medisch Centrum heeft afspraken met alle zorgverzekeraars al rond voor 2024

Als één van de eerste ziekenhuizen in Nederland en als eerste ziekenhuis in de regio heeft Spijkenisse Medisch Centrum met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over de vergoeding van zorg in 2024. Dat betekent dat alle zorgverzekeraars de zorg in het ziekenhuis in Spijkenisse in 2024 vergoeden.

Bestuurder Tessa van Maanen: ”We zijn er trots op dat we zo snel overeenkomsten hebben kunnen sluiten met alle zorgverzekeraars. Het is vooral fijn voor de inwoners van de regio, zij weten nu dat ze voor goede zorg gewoon in de buurt terecht kunnen én dat deze zorg vergoedt wordt, ongeacht waar je je verzekering hebt afgesloten. “

Wel is van belang dat patiënten beseffen dat voor zorg in het ziekenhuis altijd eerst het eigen risico aangesproken wordt én dat de voorwaarden per verzekering verschillen. In de polisvoorwaarden staat wat vergoed wordt, want dat hangt af van de verzekering die afgesloten is.