Slachtoffer gereanimeerd na ongeval op A15 bij Pernis

Maandagmiddag 18 september rond 12.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A15 R 52,4 x in Pernis Rotterdam. Door nog onbekende oorzaak zijn twee bestelbussen met elkaar in botsing gekomen.

De bestuurder van de voorste bus raakte dusdanig gewond dat deze gereanimeerd moest worden. Een traumahelikopter landde naast de weg voor de behandeling van het slachtoffer. Het Poolse busje dat achterop botste kwam enkele honderden meters verder tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd maar is wel aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De Forensische Opsporing Verkeer is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De snelweg is vanwege het ongeval in de richting van Rotterdam volledig afgesloten voor verkeer.

Beeld: AS Media