a15A4politie

Fietser gestopt die Beneluxtunnel in wil fietsen.. via de snelweg

De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag een fietser gestopt die over de snelweg de Beneluxtunnel in wilde fietsen. De man fietste over de vluchtstrook, maar ook tussen het verkeer door. Omstanders belden de politie, die de man uiteindelijk tot stoppen hebben weten te brengen.

De man is over de A15 vanuit de richting Ridderkerk naar de Beneluxtunnel gefietst. Hij fietste een file voorbij en trok uiteindelijk ook de aandacht van de politie die bij een ongeval stond. De politie zorgt ervoor dat de man de snelweg veilig kan verlaten.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:a15

Ook interessant