Zij instromen in het basisonderwijs

De schoolbesturen EduMare en Nissewijs uit Voorne Putten zijn op zoek naar enthousiaste zij-instromers basisonderwijs die willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van hun leerlingen. Een informatiebijeenkomst voor potentiële zij-instromers wordt gehouden op woensdagavond 13 september om 19.00 uur op het bestuurskantoor in Abbenbroek.

Zij-instromers spelen een cruciale rol in het vormgeven van de toekomst van het onderwijs. Eenieder die overweegt om zijn of haar carrière een nieuwe richting te geven, waarbij men ervaring en expertise wil delen, wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze informatiebijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst vertellen de besturen u welke zij instroom trajecten er zijn en wat deze precies inhouden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst via [email protected] en zodoende ontdekken hoe u kunt bijdragen aan de toekomst van het onderwijs. De informatiebijeenkomst wordt gehouden op woensdagavond 13 september om 19.00 uur op het bestuurskantoor in Abbenbroek, Gemeenlandsedijk Noord 26 A.

Afbeelding van NeiFo via Pixabay