Zeskamp keert terug in Hoogvliet op 3 september

De zeskamp keert na jaren van afwezigheid weer terug. Via een bewonersinitiatief vroegen de organisatoren geld aan bij de gemeente om het evenement te kunnen organiseren. Zondag 3 september is het zover.

Een van de initiatiefnemers is Robert Storm. Hij heeft een bewonersinitiatief ingediend bij de gemeente Rotterdam. Het initiatief is goed gekeurd en daarmee is er een financiële bijdrage, waarmee het mogelijk is de zeskamp te organiseren. Robert vond het belangrijk om dit evenement samen met andere organisaties en Hoogvlieters te organiseren. Zelf is hij o.a. voorzitter van Buurt Bestuurt Centrum en Middengebied. Nu helpen Buurt Bestuurt Zalmplaat en Meeuwenplaat, Speeltuin Meeuwenplaat en Buurt- en Belangenvereniging Middengebied mee met de organisatie. ”Iedereen heeft zijn of haar eigen expertise waar wij gebruik van moeten maken.”

De locatie van deze eerste editie is Speeltuin Meeuwenplaat.
Het beloofd een waar spektakel te worden. Er komt een grote stormbaan en natuurlijk allerlei zeskamp spellen. Hierbij staat samenwerken voorop. Het is natuurlijk een wedstrijd dus zullen er scheidsrechters aanwezig zijn om de tijden te klokken.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 30 augustus via dit online inschrijfformulier.
Bedenk een originele teamnaam en geef je teamleden op.

Locatie
Speeltuin Meeuwenplaat
Barbeelsingel 55 
12:00 tot 19:00 uur

Robert Storm