politieregiospijkenisse

Spijkenisser(16) aangehouden voor lossen schot op Coolsingel tijdens Zomercarnaval

De politie heeft vrijdagavond 4 augustus een verdachte aangehouden in het onderzoek naar dit schietincident. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Spijkenisse die op de Oostzeedijk in Rotterdam werd aangehouden.

Zaterdag 29 juli omstreeks kwart over vijf heeft de politie een melding gekregen van een schietincident op de Coolsingel ter hoogte van Beurs. Een getuige hoorde een harde knal en heeft gezien dat een man een vuurwapen in zijn hand had. Er is niemand gewond geraakt.

De verdachte is er vervolgens vandoor gegaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Beeld: Archief

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:politie

Ook interessant