112ambulancenoordpolitiespijkenisse

Kind ernstig gewond na val uit schommel

Een kind van 11 jaar is maandagavond in de speeltuin aan de Albert Verweijstraat in Spijkenisse ernstig gewond geraakt na een val uit een schommel. De ambulancedienst riep de hulp in van het traumateam voor medische assistentie.

Hoe het kon gebeuren dat het kind uit de schommel viel is niet bekend. Omstanders hebben de hulpdiensten ingeschakeld. De trauma-arts is enige tijd bezig geweest in de ambulance met het slachtoffer, waarna de ambulance met spoed is vertrokken met de arts en het slachtoffer richting het Erasmus Medisch Centrum.

De traumahelikopter landde aan de Hongerlandsedijk, wat een nachtelijke landingsplaats is voor de helikopter. De politie heeft de arts en later nog medische middelen overgebracht naar de plaats van het incident.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant