Openbaar Ministeriepolitiespijkenisse

Agent(59) uit Spijkenisse opgepakt voor handel harddrugs

Een 59-jarige politieagent uit Spijkenisse is dinsdagmorgen aangehouden omdat hij verdacht wordt van het handelen in harddrugs en computervredebreuk. Het Openbaar Ministerie maakte dat begin van de middag bekend.

De agent van de Politie Eenheid Rotterdam werd aangehouden en zijn woning werd doorzocht. In zijn huis zijn harddrugs aangetroffen. De man zal later deze week worden voorgeleid bij de rechter-commissaris. Er wordt door het OM onderzoek gedaan. Het is niet bekend wat voor drugs de man in huis had.

Computervredebreuk
Computervredebreuk is het binnendringen van een systeem waar iemand geen toestemming voor heeft. Waarom de agent dat deed en wat hij deed met die gegevens, is eveneens nog niet bekend gemaakt.

Beeld: Archief

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Ook interessant