Aanstaande zaterdag Wijkfeest in Hoogvliet

Aanstaande zaterdag (19 augustus) is er een wijkfeest in de tuin van de Siloam. Vanaf 15:00 uur is het wijkfeest geopend en gaat door tot 22:00 uur. Mr Valentino zal optreden met zijn honden en kattenshow.

Dit wijkfeest is een initiatief van een groep bewoners welke zich De Vliegende Hoogvlieters noemen. Zo organiseerde deze club begin van deze maand nog de huttenbouw in Hoogvliet. Tijdens het wijkfeest zal er vanaf 17:00 uur een hapje en een drankje zijn. De avond zal worden afgesloten met karaoke.

Het wijkfeest zal in de tuin van de Siloam worden georganiseerd. Mocht het weer slecht worden dan is er de mogelijkheid om het feest binnen in de Blaauwe Zalm door te laten gaan.

De kosten zijn 1 euro per persoon.
De Vliegende Hoogvlieters laten weten dat aanmelden fijn zou zijn via [email protected].

Foto in header: Mr Valentino