Monkey Town Spijkenisse heropent zaterdag deuren met vernieuwde speelhal

Zaterdag was de langverwachte heropening van Monkey Town in Spijkenisse. Na een uitgebreide renovatie is de speelplek weer helemaal klaar om jonge avonturiers en gezinnen te ontvangen in een geheel nieuwe en sprankelende omgeving.

De afgelopen weken heeft het team van Monkey Town hard gewerkt aan de metamorfose van de speelhal. Alle oude meubels zijn vervangen door frisse en kleurrijke varianten, terwijl een gloednieuwe vloer en wanden zorgen voor een vernieuwde uitstraling. Bezoekers kunnen weer genieten door toegevoegde lampenkappen, die de ruimte een gezellige en warme gloed geven, en de levendige planten die een natuurlijk element aan het geheel toevoegen.

Monkey Town heeft nog meer mooie veranderingen toegepast. Het speeltoestel is volledig gestript tot op het frame en voorzien van een compleet nieuwe look, waardoor het er weer fris en uitnodigend uitziet voor de kleine avonturiers. Bovendien is er een geheel nieuwe klimtoren toegevoegd, compleet met een spannende swirl-glijbaan die voor nog meer speelplezier zal zorgen.

Het team van Monkey Town Spijkenisse staat klaar om iedereen weer te ontvangen na de verbouwing. Zij zijn trots op het resultaat. “Kortom, meer speelwaarde en veel gezelliger van binnen.”

Beeld: Monkey Town Spijkenisse


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]