Massale politie inzet na vechtpartij metro Hoogvliet

De politie is met veel voertuigen ter plaatse geweest bij Metro Hoogvliet. Dit naar aanleiding van een melding over een vechtpartij waarbij gestoken zou zijn.

Getuigen zeggen een mes op straat hebben zien liggen. Een slachtoffer trof de politie echter niet aan. De traumahelikopter landde op het grasveld achter het metrostation. Deze vertrok kort daarna weer zonder inzet.

De politie heeft in de omgeving meerdere personen gecontroleerd. Ten minste een persoon is daarbij geboeid.

Volgens getuigen bij de snackbar begon het met een vechtpartij. Daarna zijn er stekende bewegingen gezien. Het zou gaan om een groep personen waarbij onduidelijk is wie bij wie hoorde. “ het was een chaotisch geheel” zegt de getuige.

De politie vraagt iedereen die meer informatie heeft contact op te nemen via 0900-8844.