Auto komt in sloot nadat deze zijwaarts tegen boom knalt

Op de Baljuwlaan is maandagmiddag een auto met zijn neus in de sloot terecht gekomen nadat deze zijwaarts tegen boom terecht is gekomen. Dat is gebeurd net na het kruispunt met de Ouverturelaan. De bestuurder zat bekneld in zijn auto.

De auto werd met daarin het slachtoffer door de brandweer uit sloot getrokken. Daarna ontfermden de hulpdiensten zich over hoe ze het slachtoffer uit de auto konden krijgen. De bestuurder was nog bij kennis, maar niet in staat om er zelf uit te klimmen. Het lukte de brandweer om de man via de passagiersdeur uit de auto te tillen.

De ambulancedienst heeft met ondersteuning van het traumateam de man verzorgd. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar het zo lijkt eenzijdige ongeval, zegt een woordvoerder van de politie.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]