Voetganger ernstig gewond na aanrijding met vuilniswagen in Hoogvliet

Op woensdagochtend rond 09:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ernstig ongeval dat zich had voorgedaan aan de Kinheim in Hoogvliet. Het ongeval heeft plaatsgevonden tussen een voetganger en een vuilniswagen van de gemeente. De gevolgen van de aanrijding waren dermate ernstig dat een traumahelikopter ter plaatse werd opgeroepen om medische hulp te bieden.

Onder begeleiding van de politie werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd om daar verdere medische zorg te ontvangen. De identiteit en de exacte toestand van het slachtoffer zijn momenteel nog niet bekend.

De politie is direct na het ongeval gestart met een grondig onderzoek op de plaats van het incident om de precieze oorzaak van de aanrijding te achterhalen. De Kinheim in Hoogvliet is tijdelijk afgesloten voor het verkeer vanwege het lopende onderzoek. Het is nog onduidelijk hoelang de afsluiting zal duren en wanneer de weg weer volledig toegankelijk zal zijn.