Video | Grote vliegers, kleine vliegers en opvliegers in Spijkenisse

Van klein tot groot voor elk wat wils en voor iedereen wel iets te doen, te eten of te drinken. Het Vlieger- Foodtruck Festival Spijkenisse trok zondag 11 juni vele duizenden belangstellenden vanuit heel Voorne-Putten en buurgemeente Hoogvliet naar de Maasboulevard waar de lucht was vervuld van heerlijke geuren van hamburgers en braadworsten en immens grote vliegers.

Elk jaar genieten kleine mensjes en grote kinderen van 7 tot 77 jaar van dit populaire gratis festijn langs de Oude Maas. En ze waren er in alle soorten en maten; lieve kleine prinsesjes die mooie tekeningen maakten, grote stoere knapen die pijl en boog schoten tot aan de vrijwilligers van de Dierenambulance bij wie je gratis advies kon krijgen voor hond, kat of rat.

Botlek TV is een productie van Roel van Deursen (video) en Joop van der Hor (presentatie).


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]