112ambulancepolitieregio

Scooterbestuurder(84) overleden na zwaar ongeluk op Groene Kruisweg

Zaterdag vond rond het middaguur een ernstig ongeval plaats op de kruising van de Groene Kruisweg met de Kanaaldijk West tussen een 84-jarige scooterbestuurder en een 85-jarige automobiliste uit Heenvliet. De scooter bestuurder die overstak, werd gegrepen door een auto. De bestuurder van de scooter werd ter plaatse gereanimeerd. De politie maakte zondag bekend dat de man, die uit Spijkenisse afkomstig is, overleden is.

Bij het heftige incident werd een traumahelikopter opgeroepen. De man is na de reanimatie onder spoedbegeleiding overgebracht met een ambulance naar het ziekenhuis. De auto en de scooter raakten flink beschadigd. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd, maar werd wel aangehouden vanwege de ernst van het ongeval.

Enkele getuigen die het zagen gebeuren waren zeer aangedaan door het ongeval. De politie heeft onderzoek verricht naar het ongeval, daarvoor bleef de weg enige tijd dicht. Het onderzoek gaat nog wel door.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant