Nieuwe flitspaal neergezet op Groene Kruisweg in Spijkenisse

Bestuurders van auto’s op de Groene Kruisweg in Spijkenisse keken vrijdagmorgen even goed hoe hard zij reden. Op de kruising bij de McDonalds is een dezer dagen een nieuwe flitspaal verschenen, voor verkeer in de richting van Geervliet. De Groene Kruisweg is al een goudmijn, want andere flitspalen flitsen al veel overtredingen.

De Groene Kruisweg, een belangrijke verkeersader die ook Spijkenisse doorkruist, staat bekend om het wangedrag van sommige bestuurders. Met name te hard rijden is een probleem dat hier vaak voorkomt. Dat blijkt wel uit de vele mobiele controles die de politie op dit stuk weg al uitvoert. Of de flitspaal de controles wegneemt, is niet bekend.

De exacte datum waarop de flitspaal aangezet wordt is nog niet bekendgemaakt.

Beeld: JBMedia