Alcomobilist komt op dak terecht na aanrijding geparkeerde auto

Op de Oude Wal in Hoogvliet is rond 12.25 uur een auto op zijn dak gekomen nadat die een geparkeerde auto geramd heeft. De bestuurder is verdacht van rijden onder invloed van alcohol. Hij moest mee naar het ziekenhuis.

Door Terence Hersbach en Raymond Sybesma

Direct na de aanrijding ontstond een grimmige sfeer. “De bestuurder van de auto werd agressief na het ongeluk,” zegt een politiewoordvoerder. Getuigen zagen hoe de man een andere man wilde aanvallen die ook meteen wilde terug reageren. Omstanders hebben de twee uit elkaar gehaald voordat er werkelijk klappen vielen. Bij aankomst van de politie was de situatie rustiger, agenten hebben het afgehandeld.

De bestuurder van de auto die ondersteboven kwam moest voor controle mee naar het ziekenhuis. Omdat hij is aangehouden, reed er ook een agent mee met de ambulance. De auto’s raakten allebei flink beschadigd.

Beeld boven: Spieke Media, beeld onder: JBMedia