Spijkenisser(19) aangehouden voor betrokkenheid bij explosie Rotterdam

Op zaterdag 29 april rond 04.00 uur vond er een explosie plaats bij een winkelpand aan de Strevelsweg in Rotterdam. Diezelfde nacht hield de politie daar een eerste verdachte voor aan. Maandagavond kon de politie een tweede verdachte aanhouden, een 19-jarige jongen uit Spijkenisse.

In de nacht van vrijdag op zaterdag werden bewoners van de Strevelsweg opgeschrikt door een aantal harde knallen. Voor een winkelpand vond een explosie plaats. Er raakte gelukkig niemand gewond maar de materiele schade was groot. Diezelfde nacht hield de politie een 21-jarige verdachte aan, hij is in verzekering gesteld en zit nog vast. Goed recherchewerk leidde naar een tweede verdachte, hij werd op 1 mei aangehouden.

Tips of informatie?
Het onderzoek naar de explosies gaat onverminderd door. Weet u meer? Hoe klein de informatie soms ook lijkt, alles kan helpen deze vorm van geweld te stoppen. Dus heeft u tips of anderszins informatie die kan helpen in het onderzoek? Meld het via 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Beeld: Nieuws op Beeld


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]