Ontspannende fietstocht naar de Buytenhof voor mantelzorgers uit Spijkenisse

Op dinsdagmiddag 13 juni kunnen mantelzorgers uit Spijkenisse deelnemen aan een speciaal georganiseerde fietstocht, mogelijk gemaakt door de gemeente en georganiseerd door Mantelondersteuning van Mee en Mantelzorgondersteuning van de Stichting Welzijn Ouderen (SWO). Het doel van deze tocht is om mantelzorgers de gelegenheid te bieden om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Om 13.00 uur verzamelen de deelnemers met hun eigen fiets bij het kantoor van SWO op het Goudenregenplein 3 in Spijkenisse. Van daaruit zal de groep een aangename fietsroute volgen langs de mooie oevers van de Oude Maas. De eindbestemming van de tocht is zorgboerderij de Buytenhof, een prachtige landelijke locatie nabij Rhoon.

Bij aankomst op de Buytenhof zullen de mantelzorgers gezamenlijk genieten van een welverdiend kopje koffie of thee, vergezeld van heerlijke lekkernijen. Tevens hebben ze de mogelijkheid om de boerenwinkel te bezoeken en op eigen kosten bloemen te plukken in de pluktuin. Als afsluiting wordt er een glas appelsap aangeboden, bereid door de Buytenhof, waarna de deelnemers weer terugfietsen naar Spijkenisse.

Deelname aan deze fietstocht is kosteloos, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mantelzorgers worden dan ook verzocht zich snel aan te melden bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, een onderdeel van SWO. Aanmelden kan vóór 6 juni 2023 via telefoon (0181) 695 255 of per e-mail: [email protected] of [email protected].

Dus, beste mantelzorgers uit Spijkenisse, grijp deze kans aan om even heerlijk te ontspannen en meld u snel aan voor deze gezellige fietstocht!

Beeld: Pixabay


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]