Ingrids Salon en Logistiek zoekt depot-medewerker voor DHL Spijkenisse

Met ons gezellige team van Ingrids Salon en Logistiek bemannen wij de locatie van DHL in Spijkenisse.

Voor versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een nieuwe collega, die zelfstandig kan werken, fysiek sterk is en van aanpakken weet. Daarnaast in staat is tot het aansturen van de bezorgers. 

De werkzaamheden omvatten o.a.:

het scannen en uitlopen van pakketten, per computer de overdracht en terugmeldingen van de bezorgers regelen, de bestelbusjes verplaatsen op het terrein en aan oplaadkabels koppelen, het depot netjes en opgeruimd houden.

Ben jij een flexibel persoon, in bezit van een rijbewijs en wil je werken tussen 8 en 16 uur per week. Afwisselend op doordeweekse avonden tussen 17:30 en 21:30 uur en om de week op zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur, dan ben jij degene die wij zoeken.

Stuur je sollicitatie voor 15 mei 2023 naar [email protected] t.a.v. Ingrid Meerburg.

Het adres is: Bohrweg 57 te Spijkenisse.