Getuigen gezocht na poging overval op telecomwinkel

Maandagochtend is door vermoedelijk één of meerdere verdachten geprobeerd een telecomwinkel aan de Nieuwstraat te overvallen. Niemand raakte gewond en er is geen buit gemaakt.

Maandag rond kwart over 10 kreeg een medewerkster de schrik van haar leven toen een gewapende en in het donker geklede verdachte de winkel binnenkwam en om geld vroeg. Deze man(nen) ging er meteen vandoor toen een motoragent twee scooterrijders zonder kentekenplaten achtervolgde en toevallig langs de telecomwinkel reed.

Mogelijk hebben deze scooterrijders ook iets met de overval te maken.

Getuigen gezocht 

Gewaarschuwde agenten stelden direct een onderzoek in en samen met de bemanning van de heli werd uitgekeken naar de verdachten. Helaas werd er niemand aangehouden. De politie is in verband met deze poging overval op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken bel dan 0900-8844.

Beeld: Remco Holst

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0eJbXg9TbU1YaQPbhdsb9tNkTSNoLC3f44SANiPggP8R6x3hmnZc2DTE2by77AWmWl&id=100028740884212