maaswijkspijkenisse

Feest in Maaswijk: postcodekanjer van 1 miljoen verdeeld!

Dinsdag zijn veel bewoners van de Sientje-Mesdag van Houtenstraat in Spijkenisse blij verrast. De postcodekanjer van 1 miljoen euro werd in die straat op hun winnende postcode verdeeld. Vanwege het vele aantal loten in de straat moest dat bedrag wel flink gedeeld worden, maar nog ontvangen bewoners veel geld.

Gaston Starreveld kwam persoonlijk langs om de gouden enveloppen uit te delen. Per lot ontvangen de winnaars 9259 euro. Alle winnaars zijn met hun winnende loten op de foto geweest, samen met Gaston. De winnende bewoners zijn dolgelukkig.

Foto’s ingestuurd
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:maaswijk

Ook interessant