112centrumpolitiespijkenisse

Politie pakt 14-jarige met machete op in centrum Spijkenisse

De politie heeft in het centrum van Spijkenisse maandag een 14-jarige jongen opgepakt omdat die met een machete liep. Hij maakte onderdeel uit van een groep van drie, die door het centrum aan het rennen waren en daarmee aandacht trokken van de politie.

Door: Terence Hersbach

De politie wist ze te stoppen nabij de H. De Lintweg. Waarom de jongen met het grote mes liep is niet bekend gemaakt. Het gebeurt in de week nadat een 19-jarige man uit Spijkenisse in Rotterdam iemand doodstak met een soortgelijk mes. Dat het messenprobleem onder jongen nog steeds niet over is, blijkt.

Beeld: Politie Nissewaard
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant