Spijkenisser(19) aangehouden na ernstig steekincident in centrum Rotterdam

De politie heeft een 19-jarige man uit Spijkenisse als verdachte aangehouden van een steekincident waarbij een 22-jarige man uit Helmond zwaargewond raakte. De steekpartij gebeurde woensdag even na 13.00 uur op de Korte Lijnbaan in het centrum van Rotterdam. Woensdagavond is het slachtoffer overleden, meldt de politie.

Door: Terence Hersbach

De aanleiding van het incident wordt onderzocht door de politie. De man uit Helmond raakte zo ernstig gewond dat deze gereanimeerd moest worden. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Ongeveer een half uur na het incident heeft de politie de man uit Spijkenisse aangehouden, verderop in het centrum van Rotterdam.

Forensische opsporing heeft onderzoek gedaan en sporen veiliggesteld. De politie heeft daarnaast beelden veiliggesteld. De politie is nog wel opzoek naar mensen die informatie hebben of iets gezien hebben en roept deze mensen op met de politie te bellen op 0900-8844.

Beeld: Politie