Buurt Belangen Vereniging Middengebied is springlevend

In maart van dit jaar stopte het huidige bestuur van Buurt Belangen Vereniging Middengebied (BBVM). Veel activiteiten waaronder Koningsdag zouden dan stoppen. Het nieuwe bestuur zorgde dat er weer nieuwe leden kwamen en leuke activiteiten.

Door: Raymond Sybesma

Aan de buitenkant van het gebouw zie je niet wat er binnen allemaal mogelijk is. Veel Hoogvlieters zullen er dagelijks langskomen onderweg naar het winkelcentrum of metro. Karel Timmers is penningmeester en Leen van Oostende algemeen bestuurslid. Samen met het overige bestuur werken zij hard aan nieuwe activiteiten.

Koningsdag
Op Koningsdag zullen er tussen 11:00 en 15:00 uur kinderactiviteiten zijn. Zo zal er worden geschminkt, zijn er diverse spelletjes te spelen en is er een springkussen. Wie trek heeft in een suikerspin of popcorn kan terecht bij de kraampjes. Voor kinderen tot 12 jaar zal er een kleedjesverkoop zijn.

Vanaf 15:30 uur zal er live muziek zijn. Zanger Ronald Boom komt zingen.

Karel roept iedereen op om eens de sfeer te komen proeven. Er is van alles te doen. Zo kan je darten, jokeren, biljarten en klaviassen. Het darten en biljarten kan gezellig met vrienden maar ook in wedstrijdverband. Karel vertelt trots dat er al een aantal keer echte wedstrijden zijn geweest op hoog niveau.

Het adres van BBVM is Gerrit Jan v/d Veenpad 30. Het inrijden/parkeren is het makkelijkste via Walraven van Hallstraat. BBVM is voor vragen telefonisch bereikbaar via 010-4382020.