Auto crasht tegen boom langs Schenkelweg

Zondag aan het eind van de middag een is een automobiliste tegen een boom aangereden langs de Schenkelweg in Spijkenisse. In de auto zaten naast de bestuurster nog een vrouw en twee jonge kinderen. Die raakten door het ernstige ongeval gewond en zijn allemaal overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer heeft haar bevrijd. Zij is onder begeleiding van politie met de ambulance overgebracht naar het Erasmus MC. “De andere volwassen vrouw raakte ook dusdanig gewond dat zij direct overgebracht is. De twee kinderen raakten lichtgewond en zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht,” zegt een woordvoerder van de politie. “Ook doen wij onderzoek naar wat er gebeurd is.”

Bij het incident kwamen 3 ambulances en de traumahelikopter voor medische assistentie. De politie was ter plaatse voor ondersteuning en doet nadat de slachtoffers weg zijn onderzoek naar het ongeval. Het ongeval lijkt eenzijdig te zijn, maar de politie wilt dat voor de zekerheid onderzoeken. De weg is daardoor tussen de Ruwaard van Puttenweg en de brandweerkazerne dicht.

Beeld: JBMedia