Vrachtwagenchauffeur(60) overleden na ongeval Simonshaven

Dinsdag is een vrachtwagen ondersteboven terecht gekomen in een sloot langs de Schuddebeursdijk in Simonshaven. De chauffeur werd na reanimatie, met hartslag overgebracht naar het ziekenhuis. Donderdag werd bekend dat de man in het ziekenhuis is overleden. Het gaat om een 60-jarige man uit het Limburgse Meerlo.

Door: Terence Hersbach

Omstanders die het ongeval zagen gebeuren hebben meteen geprobeerd om de man uit de cabine te krijgen. Volgens een omstander lukte het pas nadat hulpverleners er waren. Na reanimatie is de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren, is door de politie onderzocht. Die heeft na het ongeval sporen veiliggesteld. De vrachtwagen is met behulp van een kraan geborgen.

Beeld: Nieuws op Beeld / Martijn de Bruijn