112ambulancegildenwijkgroenewoudpolitie

Meerdere aanhoudingen na steekpartij skatebaan

Bij de skatebaan aan de Groenewoudlaan in Spijkenisse heeft donderdagmiddag rond 17.00 uur een steekpartij plaatsgevonden. Daar ging een flinke ruzie aan vooraf. Na het incident zijn meerdere personen weggelopen van de skatebaan. De politie heeft zeker vier aanhoudingen verricht. Het slachtoffer was aanspreekbaar.

Door Terence Hersbach en Raymond Sybesma

De politie heeft met getrokken wapens personen uit een auto gepraat op de Veerman, iets verderop. Ook nabij de skatebaan is een persoon aangehouden. Langs de waterkant is een vlindermes veiliggesteld. De politie is bezig met onderzoek. Volgens Rijnmond waren handhavers ter plaatse om de ruzie proberen te sussen, wat niet lukte. De sfeer is na de steekpartij gespannen bij de skatebaan. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant