Auto met vrouw en kind belandt in sloot bij Zuidland

Een auto met daarin een vrouw en een jong kindje is rond 11.00 uur langs de Haasdijk in de sloot belandt. Omstanders hebben het kind uit de auto gehaald, de brandweer de vrouw. De politie laat weten dat de vrouw is aangehouden. Zij wordt verdacht van het rijden onder invloed van drugs.

De vrouw viel meerdere keren weg tijdens de reddingspoging. De brandweer die snel ter plaatse was heeft de vrouw uiteindelijk uit de auto gekregen. Duikers van de brandweer hebben nog de sloot doorzocht om er zeker van te zijn dat er geen derde persoon bij betrokken was.

De vrouw en het kindje zijn gecontroleerd in de ambulance. Zij maken het naar omstandigheden goed. Het kindje heeft een traumabeertje gekregen van de hulpdiensten.

Beeld: Martijn de Bruijn