112spijkenissewaterland

Vermoedelijke beroving Vlinderveen Waterland

Donderdagavond heeft rond 20:15 uur een poging tot beroving plaatsgevonden in Vlinderveen in de wijk Waterland. De politie heeft vooralsnog niemand aangehouden. Omstanders melden dat het om de eigenaar van de sportschool zou gaan.

Door: Zoë van Baarle en Terence Hersbach

Het slachtoffer zou ter hoogte van het Sportcentrum in Waterland hebben gelopen, waar hij overvallen werd door vermoedelijk drie daders. Er zou geen buit zijn gemaakt, zegt de politie. Na het incident is het slachtoffer de sportschool binnengelopen, waar hij om hulp heeft gevraagd.

Ooggetuigen die het ook zagen hebben de politie benadert, waarna er ook een ambulance richting de sportschool is gestuurd. Het slachtoffer zou volgens getuigen zware verwondingen hebben. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden. De vermoedelijke berovers waren er snel vandoor.

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant