Vacature: SGS zoekt Sample Technician

Ben jij op zoek naar een baan waar je lichamelijk werk afwisselt met bureauwerk? Kom werken bij SGS als Sample Technician! Als Sample Technician ben je verantwoordelijk voor de preparatie van vloeibare en vaste monsters zoals benzine, textiel en plastics. Heb jij een (petro) chemische achtergrond door een laboratorium opleiding of werkervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Het Institute for Interlaboratory Studies (iis) organiseert wereldwijd een breed scala aan ringonderzoeken (proficiency tests, round robins, cross checks, collaborative trials) op het gebied van petroleumproducten, (petro)chemicaliën en consumentenproducten.
Deze onderzoeken spelen een belangrijke rol bij het waarborgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van laboratoria. Meer informatie over iis is te vinden op www.iisnl.com

Over de business line
Het Institute for Interlaboratory Studies (iis) te Spijkenisse is onderdeel van Natural resources SGS en is een onafhankelijk expert op het gebied van de organisatie van ringonderzoeken. Door middel van deze onderzoeken kunnen meetresultaten van verschillende laboratoria worden vergeleken. Tevens spelen ringonderzoeken een rol bij de accreditatie van laboratoria.

Als Sample Technician ben je verantwoordelijk voor de preparatie van vloeibare en vaste monsters zoals diesel, benzine, textiel en plastics. Je krijgt een baan waar je lichamelijk werk afwisselt met bureauwerk, de verdeling hiervan is ongeveer 80/20.

Functieomschrijving
Naast het preparen van monsters ben je verantwoordelijk voor de volgende operationele en administratieve werkzaamheden:

  • Het verzenden van monsters
  • Het bijhouden van de (monster) administratie (voorraden, etiketten)
  • Het kopiëren van benodigde formulieren/documenten.
  • Het afhandelen van losse bestellingen
  • Alles regelen omtrent de aanschaf van bulkmaterialen

Functie-eisen
Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s om van elkaar te kunnen leren en samen als team successen te behalen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je hebt ervaring met communicatie via email in het Engels. Je hebt ervaring met het werken met chemicaliën en/of gevaarlijke stoffen.

Wij zien graag het volgende terug op jouw CV:

  • (Petro)chemische achtergrond door (lab)opleiding en/of ervaring;

Als je al in het bezit bent van een VCA certificaat dan is dat mooi meegenomen!

Aanvullende informatie
Als je bij ons komt werken bieden wij je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Naast een marktconform salaris krijg je ook:

  • 32 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
  • Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen SGS
  • Deelname aan de pensioenregeling met vaste medewerker bijdrage van 6%
  • Deelname aan het SGS sport- en fietsplan

Is dit jouw nieuwe baan? Solliciteer snel! Vragen over de vacature? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Anne-Martiene Gerritsen 06 – 51209983


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv’s aan SGS, zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van SGS beschouwd. SGS is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter.