Spieke zoekt nieuwsmakers

Heb jij wat extra uurtjes over of ben je bezig met een opleiding in een journalistieke richting? Ligt jouw hart bij Nissewaard en/of Hoogvliet? Dan zoekt Spieke jou!

Voor de groei van Spieke.nl zijn wij opzoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met ons berichten te schrijven en nieuws te maken.

Spieke.nl is een snelgroeiend mediaplatform en om deze groei verder te realiseren zoekt Spieke enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om Spieke naar een hoger niveau te tillen.

Als tekstschrijver/nieuwsmaker voor Spieke krijg je vanuit de redactie aantekeningen/foto’s en berichten doorgestuurd, die jij naar eigen inziens kan vormgeven en schrijven, zodat de inwoners van Nissewaard en omstreken goed op de hoogte blijven van alles in en rondom onze gemeente.

Spieke biedt een enthousiast team van vrijwilligers die allemaal een eigen vakgebied hebben. Het kantoor van Spieke zit in het oude centrum van Spijkenisse. Met het enthousiaste team wordt onder andere elke vrijdag gezamenlijk geluncht in het dorp en organiseren regelmatig een after work borrel. Hebben we je enthousiasme gewekt? Solliciteer dan direct per mail naar [email protected]. Vertel in het kort wie je bent en hoeveel uur je ongeveer beschikbaar bent. Wie weet zit je binnenkort bij ons aan de lunchtafel!