Eerste editie ‘Bosslady Borrel’ voor vrouwelijke ondernemers groot succes

Afgelopen vrijdagavond heeft de eerste editie van de Bosslady Borrel plaatsgevonden in yogastudio UPyoga in Spijkenisse. Hier komen vrouwelijke ondernemers samen om ervaringen te delen, vragen uit te wisselen en hulp te krijgen in waar zij tegenaan lopen.

Door: Zoë van Baarle

De Bosslady Borrel is een concept dat is bedacht en uitgevoerd door UPyogastudio en Nathalies Pictures. ”Wij volgen al een tijdje een Facebookaccount waar vrouwelijke onderneemsters ideeën uitwisselen en vragen kunnen stellen. Dat vonden wij zo’n leuk idee, dat wij dachten; waarom doen wij zoiets niet in Nissewaard én persoonlijk?” Vertelt Nathalie. ”Zo kunnen wij elkaar supporten en het elkaar gunnen op een positieve manier.”

De ”bossladies” hebben deze avond de kans gekregen om te praten, van elkaar te leren en een gezellige tijd te hebben onder het genot van een hapje en een drankje. ”Als onderneemster ben je vaak best eenzaam, dus dit soort dingen zijn erg leuk,” aldus een onderneemster.

Wendy en Jaimy van yogastudio UPyoga en Nathalie van Nathalies Pictures geven aan dat het een geslaagde avond was. ”Toen wij dit hadden bedacht, zeiden wij tegen elkaar: ”als er vijf mensen komen is het al leuk,” maar uiteindelijk stonden er 30 vrouwen op de lijst; overwhelming.”

Beeld: Nathaliespictures