Brandweer redt vrouw uit het Spui bij Zuidland

Een vrouw is woensdagmorgen bij de Beningerslikken bij Zuidland gered nadat ze tijdens een wandeling uitgleed en in de rivier de Spui viel. De hulpdiensten werden door een omstander die haar bij toeval zag liggen gebeld. Door de moeilijke locatie was even onduidelijk waar de vrouw precies in het water was gevallen, maar de brandweer was er uiteindelijk snel om de vrouw te redden. De vrouw was al zwaar onderkoeld.

De vrouw zou aan het wandelen zijn langs de rivier toen ze uitgleed en in het water viel. De vrouw zou al tientallen minuten in het water hebben gelegen. Nadat ze uit het water gehaald werd, is ze ontdaan van de natte kleding en warm gehouden met doeken. De vrouw werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis met de ambulance voor verder onderzoek en behandeling. Het is niet bekend hoe ze eraan toe is.

Beeld: Martijn de Bruijn / Nieuws op Beeld