Bizar ongeval op Groene Kruisweg

Bij een ongeval tussen drie auto’s en een fietser is dinsdagmorgen vroeg een persoon gewond geraakt. Er is veel schade. Dat er niet meer mensen gewond zijn geraakt is een wonder. Het gewonde slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanmorgen is een auto op de Groene Kruisweg ingereden op een afslaande auto. De afslaande auto werd daarbij vol in de zijkant geraakt en spinde. De bestuurder van de auto is door de brandweer uit de auto gehaald. Daarbij werd de deur van de auto verwijderd. De bestuurder is als enig gewonde overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto die op de afslaande auto inreed, werd zelf ook vanachter aangetikt door een auto. De eerste auto is doorgeschoten en heeft een wachtende fietser voor een verkeerslicht geschept. De fietser is er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar de fiets is wel flink beschadigd. Ook zijn twee palen de grond uitgereden.

De politie doet ter plaatse onderzoek naar het ongeval. Om ruimte te geven aan de hulpdiensten en vanwege de rommel op de weg werd een groot deel van de kruising afgezet. Dat leidde tot vertraging voor andere automobilisten.

Beeld: JBMedia