112brandweerspijkenissevogelenzang-zuid

Brand in dak bij verbouwing net gekochte woning

Op de P. van Anrooystraat in Spijkenisse is dinsdagmiddag brand uitgebroken op de zolderverdieping. Dat zou gebeurd zijn bij de verbouwing van de woning. De brand trok het dak in waardoor de brand moeilijk bereikbaar werd. De brandweer heeft een deel van het dak gesloopt om de brand te blussen.

Op de woning hangt nog een ‘verkocht’-bord van de makelaar. De brandweer kwam met een hoogwerker en twee brandweerwagens ter plaatse. De brand verspreide zich door het dak heen, daarbij kwam veel rook vrij. Er is 1 persoon met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, voor controle op het inademen van rook.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant