Bewoners overvallen in woning centrum Spijkenisse

In het centrum van Spijkenisse is donderdagavond aan de D.C. Meesstraat rond 22.30 uur melding gemaakt van een woning-overval. De twee bewoners die thuis waren werden door meerdere personen overvallen. Zeker een van de bewoners werd met de handen bij elkaar gebonden. De bewoners zijn geschrokken, maar niemand raakte gewond.

Nadat de daders binnen waren werd de woning door hen doorzocht. Daarna zijn ze ervandoor gegaan. De bewoners konden de buren waarschuwen waarna de politie nog een klopjacht heeft geopend op de verdachten, maar niemand werd direct aangehouden. Forensische opsporing heeft sporen veiliggesteld. Volgens de politie zijn de verdachten ervandoor gegaan met persoonlijke bezittingen.

De politie doet een oproep naar een ieder die informatie heeft om zich te melden. Dat kan op het gewone politienummer 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Ook mensen met camerabeelden in de omgeving van die straat, wordt gevraagd te bekijken of zij mogelijk opvallende personen op beeld hebben.