Automobilist vliegt van weg af de sloot in bij Oudenhoorn

Een automobilist is zondag- op maandagnacht rond 1.00 uur gecrasht in een sloot langs de Zeedijk bij Oudenhoorn. De auto is zwaar gehavend, de bestuurder is er zwaargewond uitgekomen. De automobilist is vermoedelijk op hoge snelheid de macht over het stuur verloren.

Door: Terence Hersbach

De automobilist reed op de Eeweg vanuit Oudenhoorn, waar het ongeveer 100 meter voor de kruising met de Zeedijk mis is gegaan. In de berm staan diepe bandensporen en de weg lag bezaaid met modder en gras. De automobilist is over een sloot gegaan, heeft een klein stuk weiland overbrugt en is toen met zijn neus terecht gekomen in een andere sloot. De hele achterkant en het dak van de auto van de auto is ingedeukt.

De brandweer heeft na de melding de sloot doorzocht, omdat niet duidelijk was of de bestuurder enig inzittende was. Er is verder niemand aangetroffen. Team Verkeer van de politie heeft alles vastgelegd. De bestuurder is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto is geborgen.

Beeld: JBMedia