Automobilist rijdt tegen rijbaanafzetting

Een automobilist is vrijdagmiddag tussen Geervliet en Spijkenisse op de Groene Kruisweg tegen rijbaan-afzetting gebotst. De afzetting, die de oranje verlichting voerde, stond stil op de rijbaan voor werkzaamheden. De automobilist raakte licht gewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De automobilist kon de wagen van de werkzaamheden niet meer ontwijken en reed er met een flinke snelheid tegenaan. De auto raakte daardoor zwaar beschadigd. De afzetting heeft eveneens schade, maar kan nog wel verder rijden. De automobilist is nagekeken in de ambulance. Een wagen van de ANWB reed kort na het ongeval voorbij en heeft een afzetting gemaakt. Een wagen van de brandweer zag het ongeval in de binnenspiegel gebeuren en is direct gekeerd om hulp te verlenen.

Een berger heeft de auto meegenomen. De politie heeft gegevens genoteerd en geholpen met het schade-formulier.