Voedselbank houdt 11e DE-waardepunten actie tijdens de hele maand december

Er kunnen weer DE koffiepunten worden gespaard voor de Voedselbank. De voedselbank koopt daar koffie voor, een luxe-product dat anders niet in de voedselpakketten kan worden opgenomen. Bij de diverse supermarkten staat ook dit jaar een DE-spaarzuil, waarin de DE-waardepunten gedoneerd kunnen worden.

De deelnemende supermarkten zijn AH Centrum Spijkenisse, AH Sterrenkwartier Spijkenisse, AH Heenvliet, AH XL Binnenban Hoogvliet, Dirk Spijkenisse Akkers, JUMBO Waterland/Maaswijk/Groenewoud Spijkenisse, MCD Zuidland, PLUS Akkerhof Spijkenisse en Verhage Plateau Spijkenisse.

De Voedselbank Spijkenisse e.o. is ontzettend blij met deze medewerking, zonder welke de spaarpuntenactie niet zou kunnen draaien. “En we zijn natuurlijk dankbaar voor alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Super vrijwilligster Senna zet zich dit jaar ook weer in en krijgt hulp van haar neefje Dex.”

Ook andere koffiezegels zijn ontzettend welkom. “Vorige jaren hadden we ook een prachtige opbrengst van de Perla zegels!” Vragen over de koffiepunten-actie? Bel coördinator Lia via 06 294 30 148. Meer weten over Voedselbank Spijkenisse, zie http://voedselbankspijkenisse.nl/. Voedselbank Spijkenisse e.o. levert ook pakketten aan de Voedselbanken in Brielle en Rozenburg en speelt regionaal een belangrijke rol.