Twee volwassenen en kind komen om het leven bij ernstig ongeval Groene Kruisweg

Rond 06.00 uur ’s ochtends op tweede kerstdag heeft een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de Groene Kruisweg bij afslag Charlois. Daarbij zijn drie slachtoffers om het leven gekomen. Een 36-jarige man uit Helmond, een 35-jarige vrouw en een 7-jarig meisje, beiden uit Spijkenisse, kwamen daarbij ter plaatse om het leven.

Een man uit Den Haag raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Op de kruising was de ravage groot. Een van de auto’s was onherkenbaar beschadigd geraakt en de onderdelen lagen verspreid over de kruising. De hulpdiensten hebben nog getracht levens te redden, maar dat mocht niet meer baten. De drie kwamen ter plaatse om het leven.

Hoe de auto met de drie inzittenden en de auto van de man uit Den Haag met elkaar in aanraking zijn gekomen is nog niet duidelijk. Maandagmorgen vermoedde de politie nog dat het om een frontale aanrijding zou zijn gegaan, maar de politie zoekt nog naar meer duidelijkheid. De man uit Den Haag is door de politie aangehouden.

De verkeersongevallenanalyse van de politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Heeft u iets gezien of gehoord? De politie vraagt mensen contact op te nemen met de politie op 0900-8844.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]