Slachtoffer vermoedelijk honderden meters meegesleept na aanrijding in Hoogvliet

Donderdagochtend rond 7.00 uur werd op de Lengweg in Hoogvliet een zwaargewonde man op straat aangetroffen. Veel hulpdiensten waaronder het traumateam zijn meteen ter plaatse gekomen om het zwaargewonde slachtoffer te behandelen. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie tast nog in het duister over wat zich afgespeeld heeft en is op zoek naar mensen die meer weten.

De politie vermoed dat de man slachtoffer is van een aanrijding door een donkerkleurig voertuig. Die was niet meer op het plaats van het incident. De politie heeft een spoor gevonden wat liep vanaf de kruising Horsweg met de Karperstraat tot aan de Lengweg, ter hoogte van Wijtingstraat, zo’n 500 meter verder. Op de laatste plek werd het slachtoffer aangetroffen. In het onderzoek heeft de politie naast het verkeerstechnische onderzoek ook forensisch onderzoek uitgevoerd. De politie wil graag met mensen in contact komen die iets hebben gezien. “We roepen daarom getuigen op om zich te melden die meer weten.”

Mensen die iets weten kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia