112EODpolitiespijkenissesterrenkwartier

Politie vindt opnieuw TATP in woning Mizarstraat, straat ruim afgezet

De politie heeft opnieuw de straat ruim afgezet waar woensdagavond TATP gevonden werd. Tijdens vervolgonderzoek is opnieuw de explosieve en zeer instabiele stof TATP gevonden. De politie kan nog niet vertellen om hoeveel het gaat.

De politie liet donderdagmorgen al weten vervolgonderzoek te doen in de woning. Rond 13.00 uur werden bewoners uit omliggende appartementen gehaald omdat er weer explosief materiaal gevonden werd. Het grasveld waar de stof gister tot ontploffing werd gebracht is weer afgezet. Ook staan er twee bussen van de Explosieven OpruimDienst Defensie, de EODD.

Verdere informatie volgt nog.

Beeld: JBMedia

Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

Comments are closed.

More in:112

Ook interessant