Politie vindt opnieuw TATP in woning Mizarstraat, straat ruim afgezet

De politie heeft opnieuw de straat ruim afgezet waar woensdagavond TATP gevonden werd. Tijdens vervolgonderzoek is opnieuw de explosieve en zeer instabiele stof TATP gevonden. De politie kan nog niet vertellen om hoeveel het gaat.

De politie liet donderdagmorgen al weten vervolgonderzoek te doen in de woning. Rond 13.00 uur werden bewoners uit omliggende appartementen gehaald omdat er weer explosief materiaal gevonden werd. Het grasveld waar de stof gister tot ontploffing werd gebracht is weer afgezet. Ook staan er twee bussen van de Explosieven OpruimDienst Defensie, de EODD.

Verdere informatie volgt nog.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]