Politie valt woning binnen aan Maanzaaddreef

Het arrestatieteam is woensdagmorgen een woning binnen gevallen aan de Maanzaaddreef in Spijkenisse. De politie is daarna direct onderzoek gestart in de woning en is nog enkele uren daarmee bezig geweest. Ook de brandweer heeft geassisteerd daarbij, om agenten de woning van bovenaf te laten bekijken. De politie kan nog niet melden in welke zaak zij onderzoek doen.

Het arrestatieteam forceerde de deur, maar de aanwezigen in de woning werden niet meegenomen naar het politiebureau. Het is niet bekend of er daadwerkelijk aanhoudingen verricht zijn. De recherche heeft samen met een onderzoeksteam verschillende zaken veiliggesteld, waaronder vermoedelijk ook verdovende middelen. Een politiehond is eveneens ter plaatse geweest. Buren vertellen dat het wel vaker hommeles is in de woning en dat de politie eerder al de hele woning binnenste buiten heeft gekeerd.

Beeld: JBMedia