Politie gaat uit van misdrijf na vondst overleden man in woning Hoogvliet

Maandag werd halverwege de middag een 36-jarige man gevonden in zijn woning aan de Zilverschoon in Hoogvliet. Hulpdiensten hebben nog een melding van een reanimatie gemaakt, maar al snel bleek de man overleden te zijn. De politie liet maandagavond weten uit te gaan dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

De politie heeft tot in de nacht forensisch onderzoek gedaan in de woning, om sporen veilig te stellen en te onderzoeken wat er gebeurd is. Het is niet bekend gemaakt wanneer de man overleden is, maar buren spreken ervan dat ze de man sinds zaterdag niet meer gezien hebben. De man zou alleen in de woning wonen en gevonden zijn door een buurman.

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing opgestart om goed onderzoek te kunnen doen in de woning. De politie roept op om mensen die iets opvallends hebben gezien in of rondom de woning, om contact op te nemen met de politie. Dat kan op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]