Jongen onder bedreiging van wapen beroofd in Vlinderveen

Donderdagavond rond 20.15 werd bij een bushalte ter hoogte van het Vlinderveen een 17-jarige Dordtenaar onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn spullen. Twee daders renden er vervolgens vandoor. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

De jongen werd slachtoffer van twee daders die beiden rond de 1.70m waren en een slank postuur hadden. Ze droegen allebei een colletje, een dunne donkere regenjas, zwarte broek en zwarte schoenen. Dader 1 had echter een licht getinte huidskleur, dader 2 een donker getinte huid. 

De daders bedreigende de jongeman met een vuurwapen en lieten hem zijn spullen en geld afgeven. Ze sloegen daarna te voet op de vlucht. Toen het slachtoffer de politie waarschuwde, waren de verdachten al uit het zicht verdwenen.

Mensen die iets gezien hebben van het incident, of mogelijk beelden hebben waarop de beroving of de vlucht van de verdachten te zien is, vraagt de politie zich te melden. Dat kan middels 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Beeld: JBMedia – Politie controleert de omgeving en mensen die voldoen aan het signalement


Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie.
Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]