Geweldige donatie van ExxonMobil Rotterdam voor Voedselbank Spijkenisse

De Voedselbank Spijkenisse e.o. is afgelopen week verrast met een donatie door ExxonMobil. Het bedrijf, wat in de industrie zit vlak naast de gemeente, is van mening dat de maand december voor nog meer mensen feestelijk moet zijn.

Vorige week werd de Voedselbank enorm en aangenaam verrast door een bericht van ExxonMobil in Rotterdam: “December staat voor velen in het teken van warmte en verbondenheid. Maar deze maand is niet voor iedereen vanzelfsprekend feestelijk. Daarom steunt ExxonMobil de Voedselbank Spijkenisse deze maand met een donatie van € 10.000. Zodat jullie meer mensen kunnen ondersteunen die te weinig geld hebben om genoeg eten te kopen. ExxonMobil wenst alle vrijwilligers van de Voedselbank Spijkenisse fantastische feestdagen en een geweldig 2023!”

De laatste maanden is er een groei van het aantal cliënten en iedereen heeft te maken met de gevolgen van de hoge inflatie; ook de Voedselbank heeft hogere brandstof- en energiekosten. ExxonMobil helpt de voedselbank Spijkenisse e.o. met deze donatie om het werk voor de cliënten voort te zetten. Het bestuur van de Voedselbank Spijkenisse is ExxonMobil heel erg dankbaar.

Voedselbank Spijkenisse e.o. levert ook pakketten aan de Voedselbanken in Brielle en Rozenburg en speelt regionaal een belangrijke rol. En stemt intensief af met Hellevoetsluis en Rotterdam. Kijk voor meer informatie op http://voedselbankspijkenisse.nl/.

Beeld: Voedselbank Spijkenisse e.o.