112brandweerzuidland

Brand in garage op industrieterrein Zuidland

Op een industrieterrein is dinsdagavond korte tijd brand geweest nadat een medewerker bezig was met laswerkzaamheden. Tijdens het lassen sprong een vonk we en zette de bekleding van ernaast opgeslagen autostoelen in brand.

De autostoelen lag in een stelling en kon door de brandweer naar buiten gebracht worden. De brandweer van Zuidland was snel ter plaatse, omdat de brand plaats vond net achter de brandweerkazerne. Het geluk was eveneens dat de brandweer al aanwezig was op de kazerne vanwege de vaste oefenavond. De brandweer van Spijkenisse kwam nog met een hoogwerker ter plaatse en de blusgroep van Oudenhoorn heeft eveneens meegeholpen.

De brandweer heeft de stoelen geblust en het pand ontdaan van rook. Ook een naastgelegen garage stond vol rook. Er raakte verder niemand gewond.

Beeld: JBMedia
Vond je dit een goed artikel?
Steun Spieke in het maken van nieuws.
Klik hier voor meer informatie Adverteren voor ondernemers logo

More in:112

Ook interessant